Calvià, seu dels XXIV Jocs de les Illes 2020

REUNIÓ DE PRESENTACIÓ A LES FEDERACIONS ESPORTIVES BALEARS DELS XXIV JOCS DE LES ILLES QUE ES FARAN A CALVIÀ EL 2020

L’esdeveniment reunirà a Calvià a més de 1000 esportistes de diferents illes del món i s’espera un impacte econòmic a la zona pròxim al milió d’euros
Aquest divendres, 29 de novembre, a les 18 h, ha tingut lloc la reunió de presentació a les diferents Federacions Balears esportives dels XXIV JOCS DE LES ILLES, que se celebraran a Calvià del 19 al 24 de maig de 2020, a la qual ha assistit la tinenta de batle d’Esports, Eva Serra.
Els jocs de les illes són una competició multiesportiva dirigida a infants d’edats compreses entre 12 i 16 anys, residents a les diferents illes de tot el món.
L’esdeveniment comptarà amb competicions en 15 disciplines esportives, en concret les següents: atletisme, bàsquet, handbol, esgrima, futbol, gimnàstica rítmica, judo, karate, natació, rugbi, tennis, tennis de taula, triatló, vela i voleibol.
El COJI (Comitè Organitzador dels Jocs de les Illes) espera una assitència de més de mil esportistes que es donaran cita a Calvià per a participar en l’esdeveniment.
S’espera la presència de representants d’Açores, Canàries, Còrsega, Corfú, Creta, Jersey, Madeira, Martinique, Reunió, Sicília, o Xipre entre d’altres.
Calvià serà la seu de l’esdeveniment i sis de les seves principals instal·lacions esportives municipals acolliran les competicions:
Pista d’atletisme de Magaluf
Pavelló de Galatzó
Poliesportiu de Magaluf
Camp de rugbi de Son Caliu
Pavelló IES Són Ferrer
Palau d’esports Melani Costa de Calvià
Calvià dona suport a aquest esdeveniment esportiu com a part del seu compromís de lluitar contra l’estacionalitat turística al muncipi, mitjançant projectes que serveixin per a atreure visitants interessats en l’esport, la cultura, la gastronomia, etc. Es calcula que l’esdeveniment generi un impacte econòmic a la zona pròxim al milió d’euros.
Els Jocs de les Illes compten amb la col·laboració del Govern de les Illes Balears, el Consell de Mallorca, l’Ajuntament de Calvià i l’Associació Hotelera de Palmanova-Magaluf.

Related posts